Pozvánka na Mářaton

07.10.2019 19:28

Milí rodiče, ráda bych Vás i Vaše děti pozvala na závod v běhu.

Bude se konat v neděli 13.10. na Kristýně, u restaurace na jihu. Jde již o 4. ročník a jeho součástí se stal samostatný závod pro děti. Závod si pořádáme sami, jde o terénní běh Lužickými horami pro kamarády s rodinnou atmosférou. Veškeré informace a přihlášku pro dospělé naleznete na: https://sites.google.com/view/maruskaton

Děti se mohou přihlásit ve škole, dostanou tištěnou přihlášku od p.uč. Řezníčkové v 1. třídě. Prezentace dětského závodu bude mezi 13:30 - 14:00, startujeme ve 14:30. Děti poběží podle věkových kategorií kolem Kristýny, na trase budou zdolávat překážky. Odměnu obdrží každé z dětí, v cíli bude zajištěno drobné občerstvení. Startovné pro děti je 100Kč, za každé další dítě 50Kč, hradí se v hotovosti na místě. Přihlásit se může každý, nejen děti ze ZŠ Donín.

Velmi ráda uvítám na startu i naše akční a sportovně založené rodiče. Hlavní trasou je půlmaraton (asi 23km), ale je možné běžet i zkrácenou trasu (asi 13km). Závod vnímáme spíš jako zdolání výzvy, nejde ani tak o umístění. Pokud nechcete běžet, ale máte čas a chuť pomoci, jste též vítáni, prosím, přihlašte se u mě. Budu se těšit a doufám, že se někteří z Vás přidají. Ještě vás mohu nalákat na krásné, teplé počasí (aspoň podle předpovědí a loňské zkušenosti).

Mgr. Kamila Řezníčková