Mářaton

01.10.2018 15:14

Milí rodiče, 
ráda bych Vás i Vaše děti pozvala na závod v běhu. Bude se konat v sobotu 13.10., start i cíl je na Kristýně, u restaurace na jihu. Jde již o 3. ročník a letošní novinkou je samostatný závod pro děti. Závod si pořádáme sami, jde o terénní půlmaraton Lužickými horami pro kamarády s rodinnou atmosférou. Veškeré informace a přihlášku naleznete na: 
https://sites.google.com/view/maruskaton 
Děti se mohou přihlásit i ve škole na tištěnou přihlášku, kterou dostanou od p.uč. Řezníčkové v 5. třídě a to do 10.10. 
Prezentace dětského závodu je od 13:30 - 14:00, start je ve 14:30. Děti si mohou vybrat, jestli poběží 1 (asi 1,5km) nebo 2 kola, na trase budou zdolávat překážky, odměnu obdrží každé z dětí, v cíli bude zajištěno drobné občerstvení. V 16 hodin je naplánováno vyhlášení a pak bude následovat taneční párty. Startovné pro dospělé 200Kč, pro děti 100Kč se hradí v hotovosti na místě. 
Velmi ráda uvítám na startu i naše akční a sportovně založené rodiče. Hlavní trasou je půlmaraton (asi 23km), ale je možné běžet i zkrácenou trasu (asi 13km). Závod je určen právě těm, co si zatím na takovou vzdálenost netroufli, ale chtěli by si to zkusit, jde o zdolání výzvy, ani ne tak o umístění. Pokud nechcete běžet, ale máte čas a chuť pomoci, jste též vítáni, prosím, přihlašte se u mne. 
Budu se těšit, Kamila Řezníčková.